Regressie

 

Regressie... misschien heb je er weleens van gehoord, maar wat is het eigenlijk?

 

Met regressie therapie ga je terug in de tijd om via een herbeleving de gevolgen van traumatische gebeurtenissen los te laten. De negatieve emoties, die je toen voelde bij die bepaalde gebeurtenis, buig je om door er op een andere manier naar te kijken, het op een andere manier te voelen en te ervaren.

 

Ik begeleid je de hele tijd en mijn stem gaat met je mee. Ik zorg ervoor dat je tijdens je reis door de tijd, terug naar jouw herinneringen, veilig bent en blijft. Niets kan jou raken, want je reist door je herinneringen. De pijn of angst, die je toen ervaarde, is een herinnering, waar jij iets van mag leren.

 

En het mooie deze reis door de tijd is, dat je soortgelijke gebeurtenissen, die nog op je pad komen, ook heel anders ervaart. Zonder die negatieve emoties, die je al zolang met je meedroeg.

Wil jij van dat diepgewortelde trauma af? Het kan! En ik help je heel graag. Meer weten of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met mij op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Uitgelicht

voor jou