Even voorstellen

 

Na het afronden van haar opleiding Hypnotherapeut opende Liesbeth begin 2023 Fijn Brein - Praktijk voor Hypnotherapie in Hoeven (NB).


Liesbeth is een enthousiaste en vrolijke vrouw, die positief in het leven staat. Getrouwd met de liefste man ter wereld en trotse moeder van drie prachtige kinderen. Ze geniet van iedere dag. Regelmatig is ze met haar honden in het bos te vinden, maar een rondje door de polder of een flinke strandwandeling vindt ze ook heerlijk. Door haar open persoonlijkheid is zij een prettige gesprekspartner, die luistert en niet oordeelt. Wel is zij een kritische luisteraar, die moeilijke vragen niet schuwt. Deze aanpak brengt wel vaak snel heldere inzichten in wat er speelt.

 

Voordat Liesbeth hypnotherapeut werd, was zij beroepsmatig heel creatief: van kunstschilder tot illustrator, van houten woondecoraties tot luxe taarten en cupcakes. Nu doet zij dit eigenlijk alleen nog hobbymatig.

 

In oktober 2023 heeft ze bij het Response Instituut Nederland de intensieve training Hypnose Advanced met succes afgerond. Haar "gereedschapskist" is nu nog beter gevuld, ze beschikt over tools en vaardigheden, waarmee ze haar cliënten nog beter van dienst kan zijn.

 

Daarnaast is zij officieel erkend gecertificeerd Pilatesinstructeur. Zij geeft Pilates met Pit, zoals ze het zelf noemt. Deze vorm van pilates richt zich met name op de core stability, dus stabiliteit van de kern van je bewegingsapparaat. Door de spieren en spierketens in het onderste gedeelte van je romp te trainen, versterk je de diepliggende spieren. Je algehele houding verbetert en eventuele pijnklachten verminderen of verdwijnen zelf helemaal. 

 

Uitgelicht

voor jou