Mindset Coaching

 

Tijdens de Mindset Management - Coaching onderzoeken we samen je angsten, belemmeringen en valkuilen. Dit geeft helderheid, inzichten in jezelf en in je mindset. Waarom je je doelen niet behaalt, waarom je je focus niet behoudt, waarom NEE zeggen toch zo moeilijk blijkt te zijn en je het gevoel hebt dat je constant achter de feiten aanloopt.

 

Aan de hand hiervan stellen we samen een plan van aanpak op, die aansluit bij jou en jouw leven. Dus persoonlijk, afgestemd op jouw behoeften, wensen en doelen. Zodat jij weer krachtig en zelfverzekerd in het leven kunt staan. 

 

De coaching sessies zijn per sessie te boeken. Naast losse coaching sessies bied ik ook een complete training aan: Tranceformatatie van Mindset.

 

Tijdens de training Tranceformatie van Mindset onderzoeken we samen wat het probleem is. Met die inzichten werken we samen aan een nieuwe routine, die past bij jou en jouw leven. Deze tranceformatietraining bevat 2 uitgebreide coaching-gesprekken, een sessie hypnotherapie en een prachtig en uitgebreid werkboek, waarin je zelf je nieuwe levensstijl stap voor stap uitwerkt.

Tranceformatie van mindset

 

Je wordt geboren als Puur Mens. Praten kan je dan nog niet en emoties zijn dan je manier om duidelijk te maken wat je wilt. Naarmate je ouder wordt, leer je van alles en je persoonlijkheid wordt meer en meer gevormd door je omgeving (je ouders, de basisschooljuf, de trainer enzovoorts) en je leert sociaal wenselijk gedrag. En je mooie pure ik wordt eigenlijk steeds vlakker, matter en verliest steeds meer kleur. Je levert persoonlijkheid in om mee te kunnen draaien in de maatschappij...


Dit gedrag laat je dus al zien in je vroege kinderjaren. En dat was toen prima. Het was een handige methode die je als kind gebruikte om de aandacht, liefde, bevestiging en waardering te krijgen, waar je toen zoveel behoefte aan had. Maar er komt een moment in je volwassen leven dat je dit gedrag los mag laten en voor jezelf mag kiezen. Zelf jouw keuzes maken in plaats van netjes in het gareel blijven lopen.

 

Doe je dit niet, dan is de kans groot, dat je er uiteindelijk op volwassen leeftijd last van gaat krijgen. Veel voorkomende klachten zijn:

  • een minderwaardigheidsgevoel
  • geen NEE durven zeggen
  • futloos
  • doelloos
  • depressieve gevoelens
  • burn out symptomen

Met andere woorden... je Sprankel is weg, het vuurtje in je hart is nog slechts een gloeiend kooltje dat nog wat nasmeult. Altijd alles om te pleasen... voor de goede lieve vrede, omdat het moet. En hoe verdrietig is dat!

 

Dat MOET anders en dat KAN anders! Ik help je graag te TRANCEFORMEREN naar de beste versie van jezelf. Die versie van jezelf, waar je weer straalt, sprankelt en staat voor jouw normen, waarden, ideeën en creativiteit, zodat je weer zin hebt in JOUW leven.

 

Stap vandaag nog in dit unieke Transformatie-Programma, geef jezelf dat prachtige cadeau!

Uitgelicht

voor jou

De Training bevat:

 

  • een werkboek met praktische informatie en inzichtsvragen
  • 2 coaching sessies
  • een sessie hypnotherapie
  • BONUS: gratis e-book "Van geleefd worden naar je eigen leven leven" vol handige tips en handvatten.